Thursday, August 27, 2020
Më e mira e shqiptarëveRTSH24 është kanali i lajmeve i Televizionit Publik Shqiptar.

 

 

NEWS24 është një kanal informativ i pavarur shqiptar

 

RTSHKuvend është kanali ekskluziv i Televizionit Publik Shqiptar, i paraqitjes së puniveve të Kuvendit të Shqipërisë.

 

RTK1 është kanali i parë i Televizionit Publik të Kosovës

 

RTSH3 transmeton filma dokumentarë të dhe informative shqip dhe rreth shqiptarëve.