Monday, August 31, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Shqiptarët çojnë përvojën në Greqi, policia greke, 2 ditë punë për të shkatërruar 7 milion euro kanabis

By , in Aktualitet Syri.net , at 31/08/2020

Gati 2000 rrënjë kanabis sativa janë sekuestruar prej anti drogës greke në zonën malore të Thivës në Greqi. Bimët e kanabisit ishin të lartësive 1.5-4 metra dhe trafikantët kishin…
Lexoje të plotë te SYRI.NET