Monday, August 31, 2020
Më e mira e shqiptarëve


BBC: Shqipëria krah Iranit dhe Irakut, për kërkesat për azil në Britani

By , in Aktualitet Syri.net , at 31/08/2020

Shqipëria së bashku me Iranin dhe Irakun janë vendet me kërkesat më të larta për azil në Mbretërinë e Bashkuar, raporton BBC. Sipas medias britanike, e cila i referohet shifrave zyrtare…
Lexoje të plotë te SYRI.NET