Thursday, August 27, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Mësim në ‘7 kamiona për 20 bataliona’ – Shekulli

By , in Opinion Shekulli , at 27/08/2020

Arben Rrozhani Sekretar i PR i partisë ‘Zgjidhja’ Ministria e Arsimit thotë se i ka llogaritur të gjitha për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021. Dhe me disa skenarë: Disa turne, orë të shkurtuara, 15 nxënës në klasë që do të qëndrojnë në distancë 1.5 metra larg njëri-tjetrit. Ajo deklar…
Lexoje të plotë në