Thursday, August 27, 2020
Më e mira e shqiptarëve


OFL kërkon deklarimin e pasurisë për vëllezërit që grabitën Rinasin – Exit | Shpjegon Shqipërinë

By Albanicum , in Exit.al Kronika , at 26/08/2020

Operacioni Forca e Ligjit ka kërkuar, të mërkurën, deklarimin e pasurisë për të arrestuarit për grabitjen e Rinasit, vëllezërit Eldi dhe Klement Çala.

Ata janë akuzuar për vjedhjen e 6,6 milionë eurove, në dy grabitje, në rrugën e Rinasit në 2017-ën dhe në pistën e aeroporit të Rinasit në 2019-ën.

Po ashtu, OFL ka kërkuar deklarimin e pasurisë dhe për

  • Përparim Bermuçën, i dënuar për trafikim të lëndëve narkotike,
  • Durim Bermuçën, i dënuar për trafikim të lëndëve narkotike,
  • Luan Kokomanin, i dënuar për trafikim të lëndëve narkotike,
  • Arian Plakun, i dënuar për trafikim të lëndëve narkotike.


Lexoje të plotë në