Friday, August 28, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Mbyllet biblioteka e Durrësit, 4 punonjëse me Covid-19 – Exit | Shpjegon Shqipërinë

By Albanicum , in Exit.al Kronika , at 26/08/2020

Biblioteka e Durrësit është mbyllur përkohësisht pasi 4 punonjëse janë infektuar me Covid-19. Instituti i Shëndetit Publik po teston 6 punonjësit e tjerë, të cilët aktualisht janë karantinuar në shtëpitë e tyre.

Nuk dihet ende nëse biblioteka ka qenë e hapur gjatë kësaj kohe për qytetarët, dhe punonjësit e bibliotekës kanë pasur kontakte të afërta me qytetarët që kanë përdorur shërbimet e bibliotekës.


Lexoje të plotë në