Friday, August 28, 2020
Më e mira e shqiptarëve


OFL shkon në Fier, kërkon deklarimi e pasurisë për 3 të dënuar – Exit | Shpjegon Shqipërinë

By Albanicum , in Exit.al Kronika , at 25/08/2020

Operacioni Forca e Ligjit ka kërkuar të martën deklarimin e pasurisë për 3 të dënuar në Fier.​

Ata janë:

  • Thoma Shkurti, banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Shfrytëzimi i prostitucionit në rrethana rënduese”;
  • Kreshnik Dauti, banues në Fier, i dënuar për vrasja e mbetur në tentativë dhe armëmbajtje pa leje;
  • Dritan Gropa, banues në Fier, i dënuar për shfrytëzim prostitucioni në rrethana rënduese.

Ata kanë 48 orë kohë për të bërë deklarimin e pasurisë.


Lexoje të plotë në