Thursday, August 27, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Dy persona humbin jetën si pasojë e mbytjes në det – Exit | Shpjegon Shqipërinë

By Albanicum , in Exit.al Kronika , at 25/08/2020

Një grua 60 vjeçare dhe një i ri 26-vjeçar janë mbytur në Durrës gjatë paradites të së martës. Të dy pushuesit kanë hyrë në det për tu larë, por nuk kanë dalë më nga deti.

Ngjarjet kanë ndodhur në Durrës dhe Gjirin e Lalëzit.


Lexoje të plotë në