fbpx
Thursday, August 6, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Nesër vendoset për Komisionin: Basha mbledh Kryesinë dhe Këshillin Kombëtar

By , in Politikë Tema , at 02/08/2020

Opozita ka vendosur te mos qendroje ne pushime, por te merret me pergatitjen e zgjedhjeve te ardhshme. Gushti do të jetë një muaj aktiv për PD. Demokratët do të vijojnë procesin e përzgjedhjes së kandidatëve, finalizimin e programit qeverisës dhe përgatitjes së strukturave për zgjedhjet. Nesër paradite demokratët do të mbledhin forumet më të larta…
Lexo artikullin e plotë te