fbpx
Thursday, August 6, 2020
Më e mira e shqiptarëve


BSH: Korçarët janë më kursimtarët në vend, ja sa para futën nëpër banka në 6 muajt e fundit

By , in Ekonomi Tema , at 02/08/2020

Trendi në rritje i depozitave bankare ka vijuar edhe në tre mujorin e dytë të vitit 2020. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë, bëjnë të ditur se, Qarku i Korçës kryeson për totalin më të lartë depozitave bankare të biznesit dhe individëve krahasuar me 8 qarqet kryesore të vendit. Sipas BSH-së gjatë tremujorit të dytë…
Lexo artikullin e plotë te