fbpx
Thursday, August 6, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Ambasadori i Shqipërisë në Kinë “prek” historinë e marrëdhënieve shqiptaro-kineze, foto me ish-ambasadorët në Tiranë: Jashtë Dosjes Politike, të dashuruar me Shqipërinë

By , in Politikë Tema , at 02/08/2020

Ambasadori i Shqipërisë në Kinë Selim Belortaja ka publikuar në profilin e tij një foto me ish-ambasadorë të Kinës në Tiranë dhe me profesor Zheng Enbo. Belortaja shkruan se të gjithë kanë kaluar vitet më të mira të moshës së tyre në Tiranë, teksa ka shtuar se të gjithë janë shqipfolës të shkëlqyer. “Kjo foto…
Lexo artikullin e plotë te