fbpx
Thursday, August 6, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Meta sulmon Ramën: Qeverisjet që shfaqin tendenca autoritare, kërcënojnë lirinë. Shqipëria ka kryesinë e OSBE, duhet të udhëheqë me shembullin e saj

By , in Politikë Tema , at 01/08/2020

Në 45-vjetorin e nënshkrimit të Aktit Final të Helsinkit, Presidenti Ilir Meta thekson se parimet e tij, “janë po aq të rëndësishme edhe sot, veçanërisht në kushtet kur parimet demokratike dhe liritë themelore në shumë vende të hapësirës së OSBE-së, kërcënohen nga qeverisje që shfaqin tendenca autoritare që nuk i shërbejnë interesave të qytetarëve”. Teksa…
Lexo artikullin e plotë te