fbpx
Thursday, August 6, 2020
Më e mira e shqiptarëve


Fatos Lubonja: Perëndimi kontribuon për tranzicionin e përhershëm në Shqipëri, kritikon Orbanin në Hungari dhe Poloninë por jo Ramën dhe çfarë ndodh në Shqipëri

By , in Politikë Tema , at 01/08/2020

Revista e mirënjohur franceze “Le Courrier Des Balkans” ka zhvilluar një intervistë me gazetarin dhe analistin e njohur nga Shqipëria, Fatos Lubonja, për sa i përket situatës në Shqipëri, Ballkan, por edhe gjendjen e demokracive në Europën Perëndimore. Duke folur për ribashkimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor me shtetet e BE, Lubonja deklaron se kjo…
Lexo artikullin e plotë te